De ideale wereld… volgens Guga

Guga Baúl dook eerder al op in De Slimste Mens ter Wereld op Vier. (Foto Vier)
Redactie KW

Komiek, acteur, podiumbeest en professionele bekkentrekker Guga Baúl is vanavond de centrale gast in De Ideale Wereld op Vier.

Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Jonas Geirnaert waren amper bekomen van hun Vlaamse Televisie Ster of Otto-Jan Ham kreeg de laatste opdracht voor Wauters vs. Waes vs. Wham achter de kiezen. Terwijl Bart Peeters gisteren mocht aanschuiven, is het vanavond de beurt aan komiek Guga Baúl.

In het ludieke actualiteitenmagazine De Ideale Wereld wordt samen met Otto-Jan de actualiteit van de dag overlopen. Op het einde mag Guga een Twittertegel mee uitreiken, een gimmick waarbij een uitspraak van een bekende persoon op een tegel wordt gebakken. Provinciegenoot Louis Talpe vroeg via Twitter meteen of Guga zijn tegel kon meebrengen, die hij een tijd geleden ontving. Gúga reageerde meteen: “Ak der an peizen, steek k em in je busse!” Als dat niet vriendelijk is…

Guga heeft momenteel de handen vol met de voorbereiding van een muzikaal project deze zomer. In Radio Guga brengt hij zangimitaties van Raymond van het Groenewoud, Yevgueni, Ozark Henry én de gast van gisteren: Bart Peeters.

Volgende week zijn er herhalingen van De Ideale Wereld vooraleer het programma de week erop naar 22 uur verkast.

De Ideale Wereld, op woensdag 19 maart om 19.35 uur op Vier.

[View the story “Twittertegel” on Storify]