De Ideale Wereld heeft oplossing voor ‘hoer’-probleem van Wendy en Franske

Redactie KW

In het dagelijkse satirische debat tussen Jelle De Beule en Jonas Geirnaert in ‘De Ideale Wereld’ op Vier pakten de twee Neveneffecten uit met een eventuele oplossing voor het ‘hoer-probleem’.

Zondag werd Wendy Van Wanten in ‘Albert II’ op Eén ‘een hoer’ genoemd door de actrice die Koningin Paola speelt. Dat is zoals intussen bekend slecht aangekomen ten huize Van Wanten.

Gisteravond debatteerden De Beule en Geirnaert in ‘De Ideale Wereld’ als waren ze de advocaten van Wendy en van het productiehuis Skyline. “We hadden intussen ook al een technonummer opgenomen, genaamd ‘Het is een hoer, jongen’, vertelde Geirnaert namens Skyline. “Bedoeling was om die op één miljoen exemplaren uit te brengen en die bij de boekskes te stoppen. Dag Allemaal, Story en de weekendbijlage van De Standaard. Maar goed, dat hebben we uiteindelijk niét gedaan uit respect voor Wendy. Al ging het wel een succes geworden zijn.” Waarop De Beule: “Ah maar, dat hoefde u nu ook weer niet te doen. Kijk, als Wendy van dat succes dan een klein graantje zou kunnen meepikken, tja… Dat ze dan een ‘hoer’ wordt genoemd, oké, maar als ze er een Franske kan aan verdienen – no pun intended – tja, dan…”

(FJA)