'De babyfluisteraar' - Ogilvie ? 'O hilfe !'

27/05/11 om 14:19 - Bijgewerkt om 14:19

Bron: Kw

Ouders van piepjonge koters kunnen al eens tegen de wanhoop aanschurken. Ik spreek uit ervaring : voor er bij Michael junior (hij heet eigenlijk Leon) koemelk-allergie werd vastgesteld, zaten mijn huisgenote en ik geregeld met de handen in het haar. Tot we bij een kinderarts kwamen die ons wél ernstig nam en niet aan kwam draven met slap „Och, meneer, mevrouw, alle baby's huilen wel een keer"-gesus. Waarop ik altijd de verleiding moest onderdrukken om daar dreigend aan toe te voegen : „En alle kinderartsen ook !"

Sinds een drietal weken, terwijl Michael junior boven vredig ligt te slapen na alweer een vrolijke dag in zijn jonge bestaan, stellen we ons wel eens de vraag of wij ons hadden durven wenden tot een creatuur zoals de 'babyfluisteraar'. Het antwoord is : néé ! De Schot Derek Ogilvie teistert sinds kort de huiskamers als 'De babyfluisteraar'. De man ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!