Davidsfonds neemt nieuwe start in Bissegem

We zien enkele leden van Davidsfonds Bissegem, en vooraan zitten v.l.n.r. secretaris Hans Descamps, webmaster en ledenwerver Paul Vandekerckhove en voorzitter Catherine Boury. Marie-José Detremmerie was verontschuldigd. (Foto EDB)
Redactie KW

Bij het Davidsfonds in Bissegem is men met een nieuw bestuur opnieuw van start gegaan.

Catherine Boury uit Kuurne heeft het voorzitterschap op zich genomen. Ze woont in Kuurne, waar ze ook voorzitter is van de plaatselijke afdeling, maar is afkomstig van Bissegem. Vanuit Davidsfonds nationaal verleent ze als consulente ook steun aan de afdelingen in Bellegem en Harelbeke. Ondervoorzitter wordt Marie-José Detremmerie. Hans Descamps is secretaris en Paul Vandekerckhove verzorgt de website en doet de ledenwerving. Momenteel is het bestuur nog op zoek naar een penningmeester.

Momenteel telt Davidsfonds Bissegem 25 leden. “Het komt er nu op aan om nieuwe mensen te vinden. We zijn nog een kleine afdeling, maar we hebben een gedreven bestuur”, klinkt het. “We zullen dingen doen die we leuk vinden.”

De eerste activiteit – een filmavond – in de Budascoop was alvast een succes en de bestuursleden willen daar graag een vervolg aan breien. Een leesclub is ook een idee.

(EDB)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, Kortrijks Handelsblad

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier