David Galle kondigt nieuwe show aan voor februari 2018

Redactie KW

De ingeweken Brugse stand-upcomedian David Galle gaat op donderdag 8 februari 2018 in cultureel centrum De Werf in Aalst in première met zijn vierde avondvullende programma ‘Erover’.

Volgens David Galle (36), wiens populariteit dankzij de populaire Canvasserie ‘Bevergem’ een enorme boost kreeg, houdt hij in ‘Erover’ opnieuw een vinger aan de pols van wat er nu leeft en is het bovendien een logisch vervolg op zijn vorige programma ‘En dan’. “In de vorige show brak ik nog een lans voor de persoonlijke vrijheid, maar tegenwoordig besef ik dat er grenzen zijn“, zegt Galle. “We leven in het vrije Westen, waar alles kan en mag. Alles? Niet echt. Er zijn grenzen. Die zijn wel open, maar niet voor discussie. U mag veel, maar dat is volledig uw eigen verantwoordelijkheid. Volgt u nog?”

Daarom nodigt Galle u uit om samen op zoek te gaan naar waar de grens ligt. Wat is erover? “Mis het niet, want dit is dé kans om normaal te worden, een cursus ‘Hoe word ik een bijdragend lid van de samenleving?’ én een garantie op het wegwerken van uw grensoverschrijdend gedrag. Of toch binnen de grenzen van het mogelijke”, schertst de geboren Menenaar.

(svv)

David Galle zal ‘Erover’ ook op tal van plaatsen in onze provincie op de podia brengen. Voor de volledige speellijst verwijzen we naar www.davidgalle.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier