Dansspektakelshow Lord Of The Dance viert 20-jarig bestaan dit najaar in Kursaal Oostende

Redactie KW

Na het overdonderende success in 2014, met meer dan 25000 toeschouwers, keert Michael Flatley’s Lord of the Dance in november 2016 weer terug naar ons land. De show zal in het teken staan van zijn 20ste verjaardag en zal onder leiding van de Ierse danser en choreograaf Michael Flatley in een nieuw jasje verschijnen.

Met een spectaculaire nieuwe opstelling van het traditionele meesterwerk, viert Lord of the Dance in 2016 zijn 20e verjaardag. Michael Flatley zal voor deze speciale gelegenheid zijn dansklassieker ‘Lord Of The Dance: Dangerous Games’ nieuw leven inblazen. De show zal te bezichtigen zijn dit najaar, op 19 en 20 november in het Kursaal van Oostende. Tickets zijn te verkrijgen vanaf 64 euro, maar wie daarbovenop nog een driegangendiner wenst betaalt 149 euro.

Gloednieuwe show met nieuwe muziek, kostuums en choreografie

De gloednieuwe show van Lord Of The Dance: ‘Dangerous Games’ combineert het adembenemende precisiewerk van het origineel met een nieuwe enscenering, nieuwe kostuums en een nieuwe choreografie. Onder leiding van Michael Flatley zullen 40 jonge topperformers het beste van zichzelf geven op de nieuwe muziek van componist Gerard Fahy. Kortom, een uitstekende combinatie van traditie, nieuwe muziek en dans.

Meer info vind je hier.

(RC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier