Dansicoon uit de nineties eerste headliner op Bezemrock 2018 in Beselare

Redactie KW

Op 10 en 11 augustus organiseert vzw Den Bezem voor de twaalfde keer Bezemrock in Beselare.

Met DJ Sash maakte de vzw alvast de headliner voor vrijdagavond bekend.

“Vorig jaar hadden we niet minder dan 2.500 bezoekers en we gaan dit jaar voor meer dan 3.000 bezoekers”, zegt bestuurslid Koen Meersseman van vzw Den Bezem. “Dit willen we doen door in te zetten op een vernieuwde aanpak op zaterdag. We hebben dit jaar veel oog voor West-Vlaamse topmuzikanten. Tevens is er in onze line-up op zaterdag voor iedereen iets te vinden, de ruige rocker, de pop-rockmuziekliefhebber en ook de dansers onder ons zullen meer dan ooit hun ding in de programmatie terugvinden.”

Het concept op vrijdag zal behouden blijven. “De vorige editie was bijna uitverkocht en we hebben dit jaar ingezet op een heel stevige line-up in de breedte”, vervolgt Koen Meersseman. “Het wordt de ene top dj na de andere in Beselare. Vanaf deze week kondigen we iedere week een nieuwe artiest aan. Onze affiche zal tegen begin mei volledig bekend zijn. Dan start ook de ticketverkoop.”

“Onze eerste topper is een echte headliner: niemand minder dan DJ Sash! Hij komt overgevlogen uit Duitsland en verkocht meer dan 22 miljoen platen. Met zijn vele internationale hits en samenwerkingen in de dancescene zijn we dan ook trots deze held op ons festival te mogen verwelkomen. U kent hem ongetwijfeld van de vele hits zoals ‘Encore Une Fois!’, Ecuador, La primavera en Mysterious Times”, besluit Koen. (TOGH)