Dancefestival Dreambeats breidt uit met groter terrein en tweede podium

Dreambeats lokte vorig jaar 3.000 feestgangers. (Foto Facebook)
Tim Vansteelandt
Tim Vansteelandt Adjunct-hoofdredacteur

Dreambeats vindt op zaterdag 25 juni al voor de derde keer plaats aan het wachtbekken in Kortemark. Met een groter terrein en een extra technostage droomt de organisatie stiekem van een uitverkocht festival.

Dreambeats ziet het groots. De eerste editie in 2014 klokte af op 1.500 bezoekers, vorig jaar verdubbelde dat aantal al. En ondertussen zijn er al 3.000 tickets de deur uit, waardoor het dancefestival blijft groeien. “We gokken op 4.000 aanwezigen bij mooi weer, maar dromen van 5.000 man. Dat zou betekenen dat het festival uitverkocht is”, aldus Pieter Vanoverschelde van de organisatie.

Om meer volk plaats te kunnen bieden, schuift het hoofdpodium achteruit. Daardoor wordt het terrein groter. Aan de overkant van dat hoofdpodium komt een gesloten tent met een tweede podium, waar techno gedraaid wordt. “We willen de mensen blijven verrassen”, vertelt Pieter. “Ook met het hoofdpodium willen we opnieuw voor een wauw-gevoel zorgen. Thema dit jaar is de ruimte.”

Op de plaats waar vorig jaar deze halfopen tent stond, verrijst straks een gesloten tent met een tweede podium. (Foto Facebook)
Op de plaats waar vorig jaar deze halfopen tent stond, verrijst straks een gesloten tent met een tweede podium. (Foto Facebook)

Tickets voor Dreambeats kosten 30 euro in voorverkoop en 40 euro aan de deur. Het festival vindt plaats op 25 juni aan het wachtbekken in Kortemark. Op de line-up staan onder meer 2Empress, Laston & Geo, The Oddword, Gunther D, Spacid en High Jacker.

(TV)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode Torhout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier