Daan en Guga Baùl blikvangers op Muzikale Dinsdagen in Ieper

22/06/16 om 09:19 - Bijgewerkt om 09:19

De Muzikale Dinsdagen blijven sowieso tot 2018 bestaan en misschien komt er ook een vijfde avond bij.

Daan en Guga Baùl blikvangers op Muzikale Dinsdagen in Ieper

De Muzikale Dinsdagen zijn klaar voor hun 18e editie. Het liedje van de Muzikale Dinsdagen is trouwens nog lang niet uitgezongen, schepen Verschoore bevestigde ondertussen de samenwerking tot 2018. "Nu het stadsfestival verdwijnt, reiken we de mannen achter de Muzikale Dinsdagen ook graag de hand voor een nieuw initiatief. Waarom zouden er geen vijf muzikale dinsdagen kunnen komen?"

Muzikale Dinsdagen begonnen ooit als een geste van Chris Bevernage en zijn staf van het toenmalige Klein Stadhuis voor de bevolking en de toeristen van de Kattenstad. Sedert 2009 is de organisatie in handen van vzw ri4vos, een letterwoord waaruit de letter S vooral deze editie de aandacht vraagt. "Het sociale in onze doelstelling is iets wat we hoog in het vaandel dragen," zegt Bart Devos. "Niet alleen waken we er over dat we Muzikale Dinsdagen dankzij de financiële steun van onze gewaardeerde sponsors en sympathisanten gratis kunnen blijven aanbieden, om zo de drempel voor alle lagen van de bevolking uiterst laag te houden, we houden er ook aan om enkele partners uit de sociale non-profit sector te zoeken om elkaar wederzijds te ondersteunen."

Zo slaan de organisatoren de handen in mekaar met Hedera, Curieus, 't Een en 't Ander en Ons Tehuis.

(MD/Foto EF)

>> Op de vernieuwde website van de MUDI kan de volledige programmatie geraadpleegd worden.: www.ri4vos.be

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!