Creatieve schrijvers kunnen in april terecht in De Grote Post in Oostende

Redactie KW

De achtste editie van ‘Schrijfdag’ vindt plaats op zaterdag 25 april in CC De Grote Post in Oostende.Vanaf nu kan iedereen met schrijfambitie zich al inschrijven.

‘Schrijfdag’ is een initiatief van Creatief Schrijven vzw. Op zondag 25 april e.k. kunnen de deelnemers o.a. met Bart Plouvier op zee reisverhalen schrijven, intiem koffie drinken met Charlotte Mutsaers of één van de vele schrijfworkshops of lezingen bijwonen in C.C. De Grote Post. Auteurs als Peter Verhelst, Delphine Lecompte, Bavo Dhooge, Jef Aerts en Floortje Zwigtman delen hun kennis. Piv Huvluv vertelt over humor op de planken, Ish Ait Hamou over storytelling en Tinneke Beeckman zet deelnemers aan tot filosofisch schrijven.

Deelnemende auteurs kunnen een manuscript presenteren aan een uitgever of feedback krijgen op een vooraf ingestuurde tekst. Op het programma staan 16 verschillende schrijfworkshops en

Creatief Schrijven vzw gaat tijdens de ‘Schrijfdag’ ook op zoek naar de mooiste zin. Iedereen kan de mooiste volzin die hij ooit zelf schreef insturen. De Provincie West-Vlaanderen reikt op de Schrijfdag de Provinciale Prijs Letterkunde/genre dramatische kunst uit. Deelnemen kost 45 euro (incl. ontvangstkoffie, lunch, goodiebag en receptie). Studenten: 40 euro.

(ML)

>> Alle info: www.creatiefschrijven.be