Compact Disk Dummies cureren openingsweekend Schouwburg

© BELGA
Redactie KW

In het weekend van 14-16 september kan je in en rond de Schouwburg terecht voor de lancering van het nieuw seizoen. Dit jaar stelden de Compact Disk Dummies, de Desselgemse electropunkband van Lennert en Janus Coorevits, het programma samen.

Op 14 september zijn Boris Van Severen en Jonas Vermeulen te gast met hun elektro-opera ‘The only way is UP’. Zij laten de zelfgeschreven soundtrack van hun nieuwe voorstelling niet uitvoeren door een rockband, maar door twee samplende djs. De elektro-opera is een ode aan jong zijn en aan ouder worden.

Op 15 september bouwen de Compact Disk Dummies het podium om tot een heuse Compact Club.Geïnspireerd door de variétéspektakels van weleer brengen ze een gewaagde cross-over van circus, dans en muziek, hun grootste hits, gastoptredens van vrienden en een feestje.

Op zondagnamiddag 16 september wordt het Schouwburgplein omgetoverd tot een echt familieplein. Met fijne muziek en een gezellige bar. De Compact Disk Dummies zorgen voor een giga-synthesizer. Ze geven uitleg hoe je jouw eigen elektronische sound maakt. (PVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier