Comedian Han Solo treedt vrijdag op, ondanks zware hersenschudding

19/04/17 om 16:39 - Bijgewerkt om 16:37

De komiek viel maandag na een ongelukkige slag van een omstaander op zijn achterhoofd en werd door een horde mensen vertrappeld.

Comedian Han Solo treedt vrijdag op, ondanks zware hersenschudding

Comedian Han Coucke is op paasmaandag ongelukkig ten val gekomen tijdens de Gulden Eiworp in Kruishoutem. Hij raakte bewusteloos en liep een zware hersenschudding op.

Han Coucke, de uit Zulte afkomstige comedian die beter bekend is als Han Solo, ging maandag naar de Gulden Eiworp in de gemeente van zijn schoonfamilie. Daar worden honderden paaseitjes via kleine parachutes in de menigte gedropt en één ervan, het gulden ei, is 125 euro waard.

"Toen dat ei naar beneden kwam, kreeg Han een ongelukkige slag van een van de vele grabbelende bezoekers. Hij viel op zijn achterhoofd en werd door een horde mensen vertrappeld", zegt zijn manager Peter Rogiers. "Han was eerst bewusteloos en werd naar de spoeddienst van het ziekenhuis in Oudenaarde overgebracht, waar een zware hersenschudding werd vastgesteld. De comedian moet enkele dagen rusten in een donkere kamer en heeft nog veel pijn aan zijn buikspieren en benen.

Op zijn Facebookpagina dikte Han Solo de feiten nog wat aan door te suggereren dat de 'daders' Club Brugge-fans waren. Maandag hield Essevee, de favoriete club van Coucke, Club Brugge immers op 2-2. Maar voor alle duidelijkheid: in realiteit heeft dat er niets mee te maken.

Het was eerst onzeker of de optredens van de comedian van vrijdag in Oosterzele en zaterdag in Zandhoven kunnen plaatsvinden, maar intussen liet Coucke weten dat hij vrijdag alvast op de planken staat!

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!