Circusacts in de woonkamer als voorsmaakje voor De Groote Stooringe

Madam Latzi en haar kompaan brachten een klassiek concert op zaag, fietspomp en ukelele © FV
Redactie KW

Woensdag werden de eerste artiesten voor Circus at home ‘afgeleverd’ voor een gratis voorstellingen bij enkele tientallen gezinnen in en rond Roeselare.

Zaterdag 19 en zondag 20 september is er in en rond het Sint-Sebastiaanspark in Roeselare weer De Groote Stooringe, het driejaarlijkse straattheaterfestival met steevast een pak verrassende, verbluffende en ontroerende (vaak internationale) acts.

Als voorsmaakje pakte organisator De Spil dit jaar uit met ‘Circus at home’. Daarbij konden inwoners van Roeselare, maar ook van Hooglede, Gits, Staden, Lichtervelde en Moorslede, zichzelf of iemand laten verrassen met een korte (circus)act in de huiskamer. Wie dat wil kon op die manier een hypnose-act aan huis geleverd krijgen, een portie acrobatie of een clownesk verrassingsbezoek. Voor de kindjes was er een kindermenu voorzien, met enkele amusante acts, zoals Madam Latzi (foto).

Circus at home trekt ook de komende dagen nog rond in de regio, vanaf zaterdag is het dan niet langer alleen in de intieme setting van de woonkamer te doen, maar in open lucht voor De Groote Stooringe.

(FV)

>> http://www.grootestooringe.be/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier