Circus beleven op uitverkocht Cirque Magique in Ledegem

We zien de organisatoren van Cirque Magique. © Foto JS
Redactie KW

Bijna 15.000 bezoekers zullen zich dit weekend uitleven op Cirque Magique.

Het dancefestival in Ledegem is aan zijn derde editie toe en zet meer dan ooit in op ontdekken en beleven. “Alles loopt op wieltjes”, klinkt het bij een tevreden organisatie.

Vrijdag werd er al gefeest op de camping, maar zaterdag en zondag leeft het circus helemaal op op de festivalweide. Dit jaar wordt het circusthema namelijk niet meer centraal gezet, maar zijn er mobiele circusacts over het ganse terrein. Cirque Magique moet zo meer een totaalbeleving worden. Dat vele bezoekers het ook zo bekijken, blijkt uit de talrijk aanwezige kleurrijke en glinsterende outfits.

Rond de middag kreeg het festival met een plensbui af te rekenen, maar de rest van de dag bleef het overwegend droog. De sfeer zat er al vroeg in. Het is duidelijk: wie naar Cirque Magique komt, wil betoverd worden. Door het circus, maar ook door de muziek. Met namen als Charlotte De Witte had het festival ook publiekstrekkers op het programma.

Zondag is er naast de gewone affiche ook nog Kids Magique, een gratis namiddagvullend programma voor de kinderen. Over het ganse weekend – dat zo goed als uitverkocht is – zullen bijna 15.000 mensen Cirque Magique beleefd hebben. (SD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier