Chris Ardyn stelt allereerste boek, ‘De kracht van liefde’ voor

Chris Ardyn stelde zijn boek voor in het gezelschap van heel wat prominenten. © Foto Nele
Redactie KW

Chris Ardyn – echte naam Christof Gheeradyn – uit Zwevezele stelde tijdens een boekvoorstelling vol trots zijn boek ‘De kracht van liefde’ voor aan het grote publiek, in aanwezigheid van niemand minder dan zijn vriend en populaire schrijver Pieter Aspe.

Voor de Zwevezeelse schrijver Chris Ardyn werd een droom werkelijkheid. Hij schreef het 148 pagina’s tellende boek ‘De kracht van liefde’ met verschillende, boeiende kortverhalen.

Lovende woorden

Tijdens de boekvoorstelling werd een woordje uitleg gegeven door de schrijver, wiens echte naam Christof Gheerardyn is.

“Ik kreeg de schrijversmicrobe mee van mijn moeder“, gaat de schrijver van start. “Zij kon mooie verhalen verzinnen en vond altijd de juiste woorden. Die verhalen pende ze graag neer op een blaadje papier. In het jaar 2015 nam ik deel aan de Aspe Award, een schrijfwedstrijd van Vlaanderens meest gelezen misdaadauteur Pieter Aspe.”

“Ik ben Pieter Aspe enorm dankbaar voor wat hij tot nu toe voor mij betekende”

“Door deze wedstrijd kreeg ik de kracht en de moed om verder al schrijvend mijn weg te zoeken. Ik schreef regelmatig korte verhalen en gedichten die ik op mijn Facebook-pagina plaatste.

Ik kreeg veel lovende woorden en op vraag van vele lezers werden deze verhalen in een kort boekje gebundeld. Geluk, liefde en emotie lopen als een rode draad door mijn verhalen. Verhalen met een lach en een traan, een spiegeling van het echte leven.”

Dankbaar

Misdaadschrijver Pieter Aspe was ook aanwezig op de boekvoorstelling. Chris Ardyn en Pieter Aspe zijn intussen goede vrienden geworden en dat kon je duidelijk merken tijdens de voorstelling. “Ik ben Pierre Aspeslag, beter bekend Pieter Aspe, enorm dankbaar voor wat hij tot nu toe voor mij betekende. Door zijn goede raad en steun kan ik mijn eerste boek voorstellen. Daarnaast ben ik ook mijn ouders zeer dankbaar. Ze zijn trots op mij, maar ik ben ook trots op hen. De liefde en de dankbaarheid is hier duidelijk aanwezig.”

Tijdens de voorstelling bracht goochelaar Kurt Katana Huberecht goocheltrucs, die de toeschouwers versteld deden staan. Ook zanger en prestentator Herbert Verhaeghe was aanwezig en Miss België 2011 Justine De Jonckheere nam de presentatie op zich.

Tweede boek

Momenteel is Chris Ardyn bezig met het schrijven van zijn tweede boek. Hij werkt volop aan een echt misdaadverhaal. Zijn vele fans en vrienden kijken alvast vol verlangen uit naar zijn tweede boek. Het boek ‘De kracht van liefde’ kan men aankopen via de uitgever www.boekscout.nl of via de auteur ardyn@proximus.be of je kan hem aankopen in de Standaard Boekhandel.

(Nele Sabbe)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier