Cast 'Take good care of my baby' ontvangen als ware filmsterren

10/09/17 om 17:35 - Bijgewerkt om 17:33

Zondag werd de cast van de kortfilm 'Take good care of my baby', ontvangen op de rode loper tijdens het Film Festival in Oostende. De film gaat over solidariteit in de Nieuwe Stad, een sociale woonwijk in Oostende.

De Nieuwe Stad in Oostende is een bijzondere wijk. De wijk wordt omschreven als een eiland in de stad met hoogbouw, een doolhof van sociale woningen, voetbalpleintjes en smalle achtersteegjes. De kortfilm, geregisseerd door Nicolas Daenens is een verhaal uit het leven gegrepen. Ook de cast zijn inwoners van de Nieuwe Stad. Hoewel de 'Stad' ooit nieuw was, zijn de gebouwen al jaren aan renovatie toe en leven de bewoners vaak in anonimiteit en isolatie, onder druk van armoede en een toenemende diversiteit. Het verhaal gaat eigenlijk vooral over een alleenstaande moeder van drie kinderen die op een dag een deurwaarder aan de deur krijgt en niet weet wat er mee aan te vangen. Samenlevingsopbouw West-Vlaan...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!