Carrière Award voor zanger David Vandyck

David Vandyck kreeg zijn carrière-award uit handen van Ann De Baetzelier. © FODI
Redactie KW

In zaal Elcerlyc in Antwerpen stelde David Vandyck uit Zedelgem zijn show PUUR voor ter gelegenheid van zijn tiende verjaardag als artiest.

De zanger mocht heel wat bekende Vlamingen ontvangen, waaronder Koen Crucke en echtgenoot Jan Gheysen, de hoogzwangerige Trisha en partner Kurt, Jacky Lafon, Albert en Anna uit Familie en een pak andere bekende namen. De liveshow met groot orkest werd opgenomen voor cd en dvd, die op 12 september wordt voorgesteld in een filmzaal in Gent. David stond twee keren ruim één uur op het podium en bracht zijn bekende songs, inclusief Franstalige nummers.

Het publiek stond een allereerste keer recht toen de zanger ‘Als de muren konden praten’ van Will Tura zong. Samen met Maarten Cox bracht hij ‘Meisje van mijn dromen’ en na de pauze stond hij met zangeres Sil één keer op het podium. Op het einde van de show met een prachtige kleurrijke belichting kreeg de zanger een carrièreprijs uit handen van Ann De Baetzelier, gewezen presentatrice van Tien Om Te Zien, die eveneens instond voor de opwarming en die ook aan de basis lag van de polonaise.

David is al tien jaar bezig als artiest, componist en auteur. Met deze show drukte hij nog meer zijn stempel in het Vlaamse muziekland. (PADI – foto’s FODI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier