Caroline uit Oostende kreeg het aan de stok met Jani tijdens restyling

Redactie KW

De Oostendse Caroline Dumarey is woensdagavond te zien in All you need is Jani, het datingprogramma met modegoeroe Jani Kazaltzis op Vijf.

“Ik denk niet dat ik de makkelijkste kandidate was”, valt Caroline met de deur in huis. “Jani en ik hebben veel discussies gehad tijdens te opnames. We hebben beide een sterke persoonlijkheid en dat botst”, verklaart Caroline uit de Vuurtorenwijk. “Nochtans kunnen we het goed met elkaar vinden, maar hij houdt er heel andere ideeën over mode op na”, gaat ze verder.

“”Ik stond nochtans open voor veel, maar het moet klikken.”

Jani Kazaltzis schrikt zich een bult wanneer hij haar kleerkast opent. Hij zag nog nooit zo veel kleurrijke en exotische kledij bij elkaar. De alleenstaande Caroline Dumarey is namelijk verzot op de Verenigde Staten. Ze bezocht naar eigen zeggen al 37 van de 50 staten. “Sinds mijn eerste voet op het continent was ik verkocht”, geeft ze aan. Dat ze dol is op het vermeende land van de vrijheid weerspiegelt zich dus in haar kledingstijl.

“Toen de opnames begonnen was ik net terug van Texas. Ik had de cowboylaarzen die ik gekocht had aan”, vertelt ze. “Op die manier lijkt het alsof ik steeds in die stijl rondloop. Jani noemt me zelfs Dolly Parton (Amerikaanse countryzangeres, red.)”, lacht Caroline, die ooit nog winkel met Amerikaanse kledij uitbaatte. Haar droom is om een bed & breakfast te openen in de VS.

Afro-Amerikaans type

Ze schreef zichzelf in voor het programma. “Ik was op zoek naar een nieuw avontuur en eventueel een date”, duidt de Oostendse. Een geschikte date vinden voor de haar lijkt voor Jani nog een lastiger klus dan het restylen. Caroline houdt namelijk van mannen met een donkere huidskleur en ze blijkt erg kieskeurig als het op Vlaamse mannen aankomt. “Over smaak valt niet te twisten”, wil Caroline erover kwijt. “Ik stond nochtans open voor veel maar het moet klikken. Mij veranderen lukt niet”, vertelt Caroline. Het daten lijkt op een sisser uit te draaien, maar Jani is vastberaden om een geschikt persoon te vinden. Benieuwd hoe het afloopt.

(GL)

>> All you need is Jani, woensdag om 20.35 uur op Vijf