Buurmeisjes flyeren voor Ellen Houck, topfavoriete in SYTYCD op VTM

Redactie KW

Zussen Elle (18) en Maloe (19) Decorte uit het Peiskeshof zitten elke zondagavond aan hun tv gekluisterd voor de liveshow van ‘So You Think You Can Dance’ op VTM.

In het Peiskeshof leerden Ellen Houck en de zussen Decorte elkaar kennen. Elle en Maloe zijn de dochters van Lieve Coucke en Frank Decorte en de zussen van Ibe (22). Beide zussen steken hun bewondering voor hun buurmeisje niet onder stoelen of banken. “Sinds Ellens deelname aan ‘The Ultimate Dance Battle’ volgen we haar danscarrière op de voet. We wisten wel dat ze danste, maar niet dat ze zo goed bezig was”, aldus Elle, studente orthopedagogie aan Hogent. Elle heeft een topsportstatuut en speelt bij de damesploeg van Club Brugge. “Samen met Ellens ouders ben ik al één keer naar een liveshow gaan kijken. Ongelofelijk plezant!”, aldus Maloe. “We waren maar met z’n zessen, maar we hebben geroepen voor honderd.” (lacht)

De zussen proberen met flyers en via Facebook zo veel mogelijk reclame te maken voor Ellen. So You Think You Can Dance is op zondagavond om 19.55 uur te zien op VTM.

(ED)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Gaver van vrijdag 15 november.