Brugse After All-gitarist Christophe Depree vervoegt Channel Zero op komende tournee

Depree zal Channel Zero vervoegen. © Channel Zero
Redactie KW

In november stelt Channel Zero zijn gloednieuwe cd ‘Exit Humanity’ live voor. Christophe Depree van de Brugse thrashmetalband After All wordt voor de gelegenheid ingelijfd als tweede gitarist.

Eind oktober verscheen ‘Exit Humanity’, het zevende studioalbum van Channel Zero. Belgiës metaltrots is een viertal, maar voor de op stapel staande clubtournee nemen de ingeweken Brugse zanger Franky De Smet-Van Damme en zijn muzikale compagnons een vijfde bandlid mee. Het gaat om Christophe Depree uit Sint-Kruis, een deelgemeente van Die Scone.

Depree is als gitarist bekend van After All. Samen met gitarist Dries Van Damme stond hij in 1987 (!) mee aan de wieg van deze Brugse thrashmetalband After All. De groep bracht al negen cd’s uit en moet met dertig jaar op de teller één van ‘s lands rockgroepen zijn met de langste staat van dienst.

De clubtournee van Channel Zero gaat op vrijdag 8 december van start in Muziekodroom in Hasselt. De dag erop doen ze Vooruit in Gent aan. Op zaterdag 16 december spelen ze hun enige West-Vlaamse optreden in De Kreun in Kortrijk, maar dat concert is inmiddels uitverkocht.

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier