Brugs dancefestival Summerblast pakt uit met Regi en Danzel

© BELGAIMAGE
Redactie KW

Het festival vindt op zaterdag 8 september in een tent naast jeugdhuis Thope in de Brugse deelgemeente Sint-Michiels plaats.

Met hun programmering leggen de organisatoren de liefhebbers van commerciële dance uit de jaren 90 in de watten. “We hebben Regi gestrikt als headliner”, zegt Dieter Meyns, coördinator van jeugdhuis Thope. “We kennen hem als succesvol soloartiest, maar deze sympathieke Limburger is ook de man achter Sylver en Milk Inc. Regi komt bij ons een uur lang dansbare hits draaien.”

De Thope-dj’s steken de festivaldag om 18 uur in gang. Vervolgens staan Danzel (bekend van zijn hit ‘Pump it up!’ uit 2004), Jan Vervloet (producer van onder meer Fiocco en Scoop) en Lasgo (het project van zangeres Jelle Van Dael en de producers Peter Luts en Jef Martens) geprogrammeerd.

Na Regi sluit DJ Dimaro – het alter ego van Mario Willems – het feest in de tent af. Aansluitend kan er vanaf 1 uur nog gefeest worden in het lokaal van jeugdhuis Thope. De Thope-dj’s staan dan nog enkele uren garant voor ambiance.

Tickets voor dit festival kosten 10 euro (in voorverkoop) en 15 euro (aan de deur).

(svv)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier