Brugs circusfestival Cirque Plus strikt Circus Ronaldo

© cirqueplus.be
Redactie KW

In tegenstelling tot de voorbije jaren pakt het driedaagse Brugs circusfestival Cirque Plus deze zomer met een avondvoorstelling uit. Brugge Plus, het evenementenplatform van de stad Brugge, strikte Circus Ronaldo dat zijn avondvoorstelling ‘Fidells Fortibus’ drie keer in de tuin van het Grootseminarie zal spelen.

Het gratis Brugs circusfestival Cirque Plus is deze zomer aan zijn elfde editie toe. Voor de vijfde keer is het Grootseminarie de plaats van afspraak. Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juli strijken liefst achttien gezelschappen uit binnen- en buitenland op de weiden en in de tuinen van deze idyllische plek in de binnenstad van Brugge neer voor gratis opvoeringen die al om 14 uur een aanvang nemen.

Circusfamilie

Over enkele weken is er ook een avondvoorstelling, de enige betalende: per ticket dien je tien euro neer te tellen, inclusief reserveringskost. Voor deze avondvoorstelling strikten de organisatoren Circus Ronaldo. ‘Fidelis Fortibus’ is een melancholische solovoorstelling van Danny Ronaldo rond de absurde verbondenheid van een circusfamilie. In de piste wordt Danny omringd door de overleden zielen van zijn dierbaren, die hij opnieuw tot leven schijnt te wekken. Deze voorstelling, die telkens om 21 uur aanvangt, is geschikt voor kinderen vanaf twaalf jaar.

(svv)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier