Brugge Tripel Dagen van start met Status Quo-tribute, motown en reeks tophits

Redactie KW

Woensdagavond zijn op de Markt van Die Scone de Brugge Tripel Dagen van start gegaan met optredens van de Belgian Quo Band (een inlandse Status Quo-tributegroep) en Motown Supremacy dat de hoogdagen van het legendarische gelijknamige platenlabel in herinnering bracht.

Top of the bill van de openingsdag van de Brugge Tripel Dagen was de covergroep Magical Flying Thunderbirds, met onder meer Miguel Wiels als orkestmeester op toetsen, die de ene hit na de andere speelde aan de hand van doorgaans korte fragmenten, van ‘Denis’ van Blondie tot zelfs ‘Shape of you’ van Ed Sheeran.

Donderdag gaan de Brugge Tripel Dagen verder met optredens van de plaatselijke covergroep Jan The Man & The Grand Slam. Om 20u.45 is het aan de Nederlandstalige popgroep Mama’s Jasje. Om 22u.30 sluit Vlaanderens populairste charmezanger Christoff af. De toegangsprijs bedraagt twee euro.

Morgen kun je vanaf 18u.30 de Markt gratis op voor concerten van de afscheidnemende Brugse accordeonist Le Grand Julot en de populaire coverband Edje Ska & The Pilchards. Aansluitend volgt de traditionele massa-karaoke ‘Vlaanderen zingt’ onder leiding van dirigent Nico Blontrock.

(svv)

https://comitevoorinitiatief.be/brugge/tripel-dagen/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier