Blokkenkampioene Saar Bossuyt wil graag Kortrijk vertegenwoordigen in De Slimste Gemeente

Redactie KW

Donderdag eindigde de zegereeks van Saar in de elfde aflevering.

Door de finale te winnen in de tiende aflevering had Saar Bossuyt zich verzekerd van eeuwige roem en het absolute record qua deelnames aan de populaire quiz met Ben Crabbé. Donderdag haalde ze weer de finale, maar Saar kon het woord ‘buikdans’ niet vinden. Ze houdt heel veel goeie herinneren, een flatscreen tv én 10.250 euro prijzengeld aan haar tv-passage over, geld dat ze naar eigen zeggen zal kunnen gebruiken voor de nieuwe woonst waar ze binnenkort naartoe trekt.

Gent – Kortrijk

En haar toekomst als topquizzer? “Begin oktober vindt in Kortrijk de Sint-Amandstorenquiz plaats en daar ga ik zeker aan meedoen. Als de Slimste Gemeente nog een paar seizoenen loopt, dan zie ik het zitten om mee te doen. Maar dan wel voor Kortrijk hé.” De Slimste Gemeente, een programma op Vier, bereidt momenteel de tweede reeks van de quiz voor. Saar is afkomstig van Kortrijk, maar woont intussen in Gent en zal zich daar ook definitief vestigen.

Straks zullen Vincent Van Quickenborne en Daniël Termont dus nog onder elkaar moeten uitvechten wie de 23-jarige doctoraatstudente in zijn ploeg kan krijgen.

(FV)