Bissegemse backstage aan de slag op Dour door tattoo Jack Daniel’s

Redactie KW

Jack Daniel’s is pure rock-‘n-roll en dat zocht en vond het whiskymerk ook in Kristie Alice Leman.

Jack Daniel’s zocht de voorbije weken naar de perfecte ambassadeur of ambassadrice om het merk te vertegenwoordigen op Dour Festival. Kristie Alice Leman haalde het van honderden andere kandidaten. Zij krijgt een gratis combiticket, hotelovernachtingen met ontbijt, een smartphone en natuurlijk een backstagepass want nog tot en met zondag (het festival is donderdag gestart, red.) interviewt ze tal van (inter)nationale artiesten die op het festival spelen. “Als officiële Jack Daniel’s-reporter verblijf ik elke dag van 13 tot 22 uur backstage. De bedoeling is dat ik de artiesten interview en de filmpjes deel via Instagram en Twitter”, vertelt ze. De artiesten komen van over de hele wereld naar Dour, de interviews gebeuren dus in het Engels.

Logo op rechterkuit

“Ik had de oproep gezien via Facebook en vulde enkele standaardvragen in. Totaal niet met de intentie of het idee dat ik zou kunnen winnen. Kort daarna kreeg ik een mailtje dat ik de eerste selectie had doorstaan. Daarna volgde nog een interview via Skype met twee mensen van een agency uit Parijs. Ik heb op mijn rechterkuit het logo van Jack Daniel’s staan. Toen ze mij vroegen waarom ze voor mij moesten kiezen, heb ik mijn tattoo getoond. Of dat de doorslag heeft gegeven, weet ik niet maar volgens de jury ben ik de perfecte persoon om het merk te vertegenwoordigen, vooral omdat ik de juiste spirit heb.”

Lamp voor ‘diehard’

Die tattoo is er niet zomaar gekomen. “Ik wou al heel lang een tattoo van Jack Daniel’s, maar het was er nog nooit van gekomen. Toen ik in een café waar ik vroeger vaak uitging een lamp van het merk zag hangen, vroeg ik aan de cafébaas of ik ze mocht hebben. Hij zei dat enkel een diehard de lamp kon krijgen. Ik ben naar Tattoo Louis geweest en heb het logo van Jack Daniel’s laten zetten. De cafébaas heeft woord gehouden. Die lamp staat nu bij mij thuis”, lacht Kristie.

Volg de avonturen van Kristie via twitter.com/JackDaniels_BE en instagram.com/jackdanielsbelgium

(NVH-foto’s NVH)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie Kortrijks Handelsblad van vrijdag 18 juli