Binnen de minuut : Spijtig voor de nandoezen

12/01/11 om 18:03 - Bijgewerkt om 18:03

Bron: Kw

Zotjes: dat was het eerste - toegegeven, ietwat Davy Brocatusche - woord dat in mij opkwam toen ik op de website van VTM las over 'Binnen de minuut', het gloednieuwe zaterdagavondspelprogramma aldaar. Telkens binnen de minuut moet een kandidaat tien van de ridicuulste spelletjes geklaard zien te krijgen. Slaagt hij in die missie, krijgt hij zomaar even 100.000 euro, alstublieft, dankuwel. Alleen blijken die ridicule spelletjes niet bepaald van het poepsimpelste genre. Of kan u vijf appels stapelen in zestig seconden? Een toast in een broodrooster gooien vanop twee meter? En dan hou ik het nu nog bij de eenvoudigst uit te leggen proeven.

„Perfect voor op scoutskamp!", vond mijn immer kritische huisgenote, toen ze de eerste kandidaat zaterdagavond in de weer zag tijdens wat de 'Olifantenmars' werd genoemd: flessen moesten omgegooid worden met een bal. Niet moeilijk? Hoho, die bal zat wel in een panty die over het hoofd getrokken werd! Met die...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!