Bert Remacle uit Middelkerke serveert rubia galicia in Komen Eten

18/05/14 om 21:26 - Bijgewerkt om 21:26

Bron: Kw

Met een diploma van kok op zak schept Bert Remacle uit de Lavendelstraat hoge verwachtingen bij zijn medekandidaten in het Vier-programma Komen Eten.

Bert Remacle (29) volgde Hotelschool in Koksijde en houdt samen met zijn moeder al 14 jaar een eigen zaak open in Aalst. "We startten oorspronkelijk als kleine broodjeszaak", vertelt Bert. "Vijf jaar geleden bouwden we een groot stuk bij en vormden het geheel om to...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden