Belgium’s Got Talent-winnaar Michael Lanzo ontmoet zijn eigen idolen van Il Divo

Redactie KW

Hij kon de ‘collega’s’ persoonlijk ontmoeten voor hun optreden in het Brusselse Paleis 12 en kon hen nadien ook live aan het werk zien vanop de eerste rij.


De nummers van Il Divo hebben voor Michael een heel speciale betekenis, met één ervan wist hij immers Vlaanderen te overtuigen van zijn kunnen tijdens Belgium’s Got Talent, de populaire talentenwedstrijd die Michael met verve wist te winnen. Michael was al van in het prille begin een grote fan van Il Divo en zal dat ook altijd blijven, hun muziek is voor hem een bron van inspiratie en een steun op dagen dat het wat minder mee zit.

“Zelden zo’n mooi gebaar”

Aan het einde van het schitterende concert zag Michael zijn kans schoon om een microfoon te bemachtigen en zong hij samen met duizenden fans ‘Thank You For The Music’ als bedanking voor het mooie concert. De heren van Il Divo waren er op hun beurt oprecht door aangedaan en vertelden dat ze zelden zo’n mooi gebaar hadden ontvangen van hun publiek na een concert, de Belgische fans hebben sinds vorige week wellicht een mooi plaatsje in hun hart gekregen.