Bekend Vlaanderen speurt mee met inspecteur Van In

© FODI
Redactie KW

Na drie try-outs in De Leest Izegem ging op zondagnamiddag de feestelijke première door van Aspe 2 in Theater Elckerlyc in Antwerpen in aanwezigheid van bekend Vlaanderen. Onder meer Peter Bulckaen, Koen Crucke, Pieter Aspe, Nicole & Hugo, Viktor Verhulst, Gert Verhulst en Kobe Ilsen tekenden present.

Naast Herbert Flack in de hoofdrol van hoofdinspecteur Van In zijn er in Aspe 2 ook rollen weggelegd voor Jelle Cleymans, Mathias Vergels, Frans Maas, Helle Vanderheyden, Peter Thyssen, Pieter Klinck en Katelijne Verbeke. Het publiek werd in deze spannende theaterversie actief bevraagd om zo mee de moord op te lossen. Een bijzonder mooi geschenk voor de echte Aspe-fans, die vorig jaar geen nieuwe Aspe op de boekenbeurs konden verkrijgen. Een ultieme kans om het pure speurdersgevoel uit de Aspe-verhalen te beleven in het theater. Het publiek gaf een staande ovatie aan de hoofdcast.

Ook Pieter Aspe – duidelijk geëmotioneerd – kwam op het podium, ging terug backstage, maar werd voor nog een extra begroeting terug gehaald door hoofdinspecteur Van In (Herbert Flack) en commissaris Van Nuffel (Frans Maas).

Bekend Vlaanderen speurt mee met inspecteur Van In

De voorstelling Het dodelijk jubileum van Uitgezonderd is nog te zien in Elckerlyc in Antwerpen, waarna men gaat toeren door Vlaanderen. Info en reserveren via www.hetdodelijkjubileum.be of 070 69 10 02. (PADI/foto’s FODI)

Bekend Vlaanderen speurt mee met inspecteur Van In

Bekend Vlaanderen speurt mee met inspecteur Van In

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier