Bart Feys nieuwe dirigent bij zangkoor Cantabile uit Dadizele

28/11/15 om 15:32 - Bijgewerkt om 15:32

Het heeft even geduurd en binnen het bestuur van het zangkoor begon men al te wanhopen maar uiteindelijk vond men in Bart Feys een waardige vervanger voor dirigent Roald Bekaert.

De nieuwe dirigent is een 44-jarige Kortrijkzaan die afkomstig is van Wevelgem. Muziek bepaalt overigens zijn beroepsleven én vrijetijdsbesteding. "In tegenstelling tot veel andere kinderen begon ik maar op mijn twaalfde muziekles te volgen. Ik volgde notenleer en piano, maar was er meteen in de greep van zodat ik in het middelbaar onderwijs in het hogere middelbare de richting kunsthumaniora volgde in Gent. Na de kunsthumaniora volgde ik aan de Gentse Hogeschool de lerarenopleiding muzikale opvoeding gedurende drie jaar. Ik kreeg er een heel gevarieerde muzikale opleiding. Ik kon daarna ook aan de slag in het onderwijs en maak een lesgeversopdracht rond in het Kortrijkse VTI en in Spes N...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!