Bart Claeys trekt opnieuw op toer langs de theaters

© Stefaan Beel
Redactie KW

De twaalfde editie van Theater Tournee in ‘t Café met Bart Claeys begon verleden week en loopt nog tot en met 10 februari met 26 voorstellingen in heel West-Vlaanderen.

Het concept blijft het brengen van intiem kamertheater dicht bij de mensen, in een kleine ruimte en met beperkt publiek. Hierdoor zit je als toeschouwer als het ware op de lippen van de acteur. Dit jaar speelt hij de theatersolo ‘Voor U geknipt’ en kruipt zo in de huid van een kapper die zijn salon sluit en met pensioen gaat….

Op 11 en 12 december zijn er opvoeringen in De Oude St.-Pieter in Izegem, op 19 december in ‘t Bourgondisch Kruis in Beveren, op 16 januari in Sint Jozef in Slypskapelle, op 22 januari in OPCD in Ardooie. Op 23 en 24 januari opnieuw in Izegem in de Oude Maalderij en op 25 januari in Rodenbach in Roeselare, op 27 januari in OC de Tassche in Ardooie, op 30 januari in Barlaban in Roeselare, op 1 februari in De Platte Tube in Oekene, op 2 februari in Ten Boomgaerde in Lichtervelde. De reeks wordt afgesloten in De Schaduw in Ardooie op 9 en 10 februari.

Info en tickets: 0476 30 63 24.

(LDE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier