Bakkerij en schoenwinkel uit Zedelgem pakken als eerste uit met exclusieve ‘Membership Card’

Redactie KW

Maandagavond werd in het Vier-programma De Ideale Wereld de Membership Card voorgesteld, de primeur in West-Vlaanderen was 2 handelszaken uit Zedelgem.

Met die ledenkaart krijg je voordelen in allerlei winkels, al is het de bedoeling dat je die zelf gaat vragen. Toch gaf de redactie van het satirische nieuwsprogramma zelf het goede voorbeeld en trokken ze ook al op pad. Onder meer naar Zedelgem. Schoenwinkel Green Hall en bakkerij Steve & Sandra uit de Groenestraat in Zedelgem zijn de twee eerste West-Vlaamse winkels die hun medewerking verlenen.

“Plots stond Sven De Leijer hier in de winkel. Ik had hem meteen herkend, maar ik wist niet dat hij hier was voor De Ideale wereld”, aldus Tina Callenaere van schoenwinkel Green Hall uit de Groenestraat. “Ik werd overvallen door het voorstel, maar ik vind het een leuk initiatief en dus ben ik mee op de kar gesprongen. Ik moest wel al meteen een klantenvoordeel bedenken. Bij aankoop van een paar schoenen of een handtas krijg je op vertoon van de Membership Card een onderhoudsproduct gratis.”

Bakkerij en schoenwinkel uit Zedelgem pakken als eerste uit met exclusieve 'Membership Card'


Wie bij bakkerij Steve & Sandra acht pistolets koopt, krijgt er de negende gratis bij met de Membership Card. “Twee weken geleden op vrijdagmorgen stond hier plots een cameraploeg en een blonde meneer met een bril. Ik wist niet wie of voor wat het was, want ik ken Sven De Leijer eigenlijk niet. Maar ik vond hem zeer sympathiek overkomen. Vandaar dat wij onze medewerking toezegden. Wij werken ook altijd mee aan de pistoletactie van Krant Van West-Vlaanderen, daarom kiezen we om een gratis negende pistolet te geven”, vertelt uitbaatster Sandra Vandenbroucke. “Ik wist niet dat Zedelgem de eerste twee West-Vlaamse winkels heeft die met de Membership Card werken. Dat vind ik wel een eer voor ons.”

(BC)