Artiesten voor ‘Tien om tegen de sterren op te zien’ liggen vast

Redactie KW

Willy Sommers en ‘Anne De Baetzelier’ (voor de gelegenheid vertolkt door Nathalie Meskens) zijn helemaal klaar voor de eerste opname op maandag 11 augustus in Blankenberge.


Op maandag 11 augustus is er voor 25 jaar VTM een speciale ‘Tien om te zien’, met tal van artiesten. In Blankenberge komen Christoff, Paul Severs, Get Ready!, Belle Perez, Willy Sommers en Will Tura langs, en ook Plop, Samson en Mega Mindy zijn van de partij met een swingende kidsmedley. Deze artiesten keren terug naar de zeedijk om er hun meest onvergetelijke hits te brengen. De cast van Tegen de Sterren Op maakt het feest ongetwijfeld compleet. De grootste TOTZ-hits worden door hen herwerkt én voorzien van een humoristische toets. Welke hits dat zijn, blijft voorlopig een goed bewaard geheim.

Wie de eerste opname van Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien live wil bijwonen, wordt op maandag 11 augustus 2014 vanaf 20 uur aan de vuurtoren op de Zeedijk van Blankenberge verwacht. De opname wordt uitgezonden op vrijdag 22 augustus 2014. De uitzending van Nieuwpoort, opname op woensdag 20 augustus 2014, volgt op vrijdag 29 augustus 2014.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier