Artiest Stephen breit verlengstuk aan zangcarrière… en aan zijn auto

Redactie KW

Al zal de aanhangwagen die voortaan achter zijn auto hangt er wel niet ‘aangebreid’ zijn, veronderstellen we.

Artiest Stephen – in het echte leven der gewone stervelingen ook wel Stephen Vanhaelewyn – is in de eigen regio én in kringen van schlagerliefhebbers geen onbekende. De zoetgevooisde nachtegaal schuimt de kleinere concertzalen af en haalde ook al de nationale televisie met zijn versie van een nummer van Engelbert Humperdinck in talentenjacht ‘My Name Is…’

Toen al zei hij aan Krant van West-Vlaanderen zo vaak mogelijk op televisie te willen komen om op die manier finaal door te breken. Daarop is het vooralsnog even wachten, want zelfs zijn opgemerkte passage in ‘Komen Eten’ – waarin hij zelf sudderde op een bedje van angstzweet en klamme handjes – leverde hem geen eeuwige roem op.

Artiest Stephen breit verlengstuk aan zangcarrière... en aan zijn auto


Daarna werd het even stil rond The Artist, Still Known As Stephen, maar nu geeft de Zarrenaar op Facebook te kennen ook nog totaal andere pijlen op zijn boog te hebben. Sinds deze week is er immers ‘Verhuizen Met Stephen’. Daarvoor heeft de artiest zich voorlopig nog geen ferm uit de kluiten gewassen vrachtwagen aangeschaft, maar wel een aanhangwagen. Nu, Rome is ook niet op één dag gebouwd.

Artiest Stephen breit verlengstuk aan zangcarrière... en aan zijn auto


Wie Stephen eerst wat beter wil leren kennen vooraleer over te gaan tot een eventuele deal omtrent verhuizen, kan dit filmpje bekijken, dat hij ten tijde van ‘My Name Is…’ op professionele wijze inblikte.

(FJA)