Arko Dorpstheater op de planken in cc ‘t Hofland Ardooie

Redactie KW

Is er leven na de dood? ja ! En het gaat er soms hilarisch aan toe. Dat weten ze bij de mensen van het Arko Dorpstheater maar al te goed, want voor hun herfstproductie duiken ze onder in het fun…erarium van meneer Verdood.

In dit stuk neemt het Arko Dorpstheater het publiek mee naar het leven na de dood en daar mag wel eens gelachen worden. Meneerke Verdood runt zijn zaak met de grootste werkernst, dit in tegenstelling tot zijn hulpje Fernand. In de buurt gebeurt een zwaar verkeersongeval met twee doden. Die komen terecht bij Meneer Verdood. Maar wat als ze ‘wakker’ worden op een voor hen onbekende plaats? Wat als de zielen het van de doden overnemen en ze beginnen te horen wat de familieleden allemaal te vertellen hebben?

Dit overkomt Roger die tijdens een afscheidsbezoek een heel andere kijk krijgt op zijn huwelijksleven. Genoeg stof om een hilarische komedie op de planken te zetten. Naast verrassende onthullingen is er zelfs plaats voor romantiek en passie. En wil je weten of de doden nu in de hemel of in de hel geraken? Dan moet je komen kijken naar Het Fun…erarium.

Er zijn opvoeringen op vrijdag 25 november, zaterdag 26 november, zondag 27 november, woensdag 30 november, vrijdag 2 december en zaterdag 3 december telkens om 20.00 uur behalve op zondag want dan is de voorstelling om 17.30 uur in ‘t Hofland.

(JM – foto EH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier