Annelies maakt debuut als Femme Fatale in Dadizele

Annelies Vuylsteke. © (Foto JS)
Redactie KW

Toneelvereniging Volksvermaak Dadizele staat van zaterdag 27 januari tot en met zaterdag 3 februari vijf keer op de planken met de komedie ‘Terrasje doen’. Voor Annelies Vuylsteke, die de rol van Femme Fatale speelt, wordt het haar debuut.

Op zaterdag 27 januari, zondag 28 januari, woensdag 31 januari, vrijdag 2 februari en zaterdag 3 februari staan de acteurs van Volksvermaak Dadizele, de toneelvereniging die dit jaar 40 jaar bestaat, op de planken in PC Den Ommeganck. Zij spelen vijf keer het stuk Terrasje doen.

Annelies Vuylsteke is een van de acteurs die momenteel volop aan het repeteren is voor de reeks voorstellingen. De 23-jarige Dadizeelse staat straks voor het eerst op de planken. “Ik droomde er eigenlijk wel van om ooit toneel te spelen, maar durfde nooit de stap te zetten. Vanuit Volksvermaak vroeg men mij om eens mee te doen. Ik zei onmiddellijk ‘ja’.”

Annelies is bekend bij heel wat Dadizelenaars. Ze was jarenlang bestuurslid bij het jeugdhuis en bij evenementen in de gemeente duikt ze vaak op. “Ik heb een heel grote mond. Of ik die ook tijdens de toneelvoorstellingen zal hebben, weet ik eerlijk gezegd niet.”

Annelies mag onmiddellijk een leuke rol spelen. Zij is de Femme Fatale binnen de voorstelling. “De voorbereidingen verlopen goed. Ik vind het heel leuk en had zelf verwacht dat de repetities lastiger zouden zijn. Doordat ik de mede-acteurs allemaal al goed ken loopt het vlotter dan gedacht.”

kaartenverkoop

Ondertussen loopt de kaartenverkoop als een trein. “Wat dacht je? Ik doe mee”, grapt Annelies. Veel van haar vrienden kochten inmiddels een kaartje. De voorstelling van 31 januari wordt alvast heel bijzonder voor haar. Op die dag wordt ze namelijk 24 jaar. “Ik concentreer me die dag volop op de voorstelling”, zegt Annelies.

Kaarten kunnen nog bekomen worden via www.volksvermaak.be of 0493 21 47 50.

(BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier