Annelien en Stephanie Coorevits nemen het vrouwelijk lichaam onder de loep

Redactie KW

Ze vormen een van de vijf zussenparen die dit najaar te zien zijn in Be You(tiful), een nieuw programma op Vijf.

De zender brengt dit najaar Be You(tiful), een nieuw programma in het teken van vrouwen en hun lichaam. “En die lijven tonen we in alle vormen en maten, in al hun eigenheid en zonder schroom”, klinkt het.

Be You bestaat uit vijf talkshows die telkens worden gehost door een bekend zussenduo: Eva en Ella Daeleman, Tanja en Mieke Dexters, Annelien en Stephanie Coorevits en Ann en Nele Reymen. De bekendste zus ontvangt de gasten, terwijl de minder bekende zus het publiek intrekt . Bovendien heeft elke aflevering een eigen thema: borsten, billen, benen, buik en bakkes.

De hosts vertrekken voor hun gesprekken van een grootschalige enquête die Vijf liet uitvoeren. De zender peilde naar de maten van de Vlaamse vrouw, haar gewoontes, beautyrituelen en onzekerheden. “Het is niet langer genant om die kwabben op je dijen uitvoerig te bespreken met vriendinnen of collega’s, maar er zijn nog steeds zaken waarover in alle talen gezwegen wordt”, aldus nog Vijf. “Vaak heel gewone dingen: je gezicht strak trekken voor de spiegel of je okselhaar in de winter laten staan…”

>> Be You (tiful) is vanaf 2 september elke woensdag te zien op VIJF, na Zo Man Zo Vrouw.