"Als één iemand de hemel verdient dan is het ons aller Will Tura wel !"

14/07/15 om 13:05 - Bijgewerkt om 13:05

Herinneringen ophalen met Will Tura. Monique Vandierendonck uit Lichtervelde brengt een ode aan haar idool.

"Als één iemand de hemel verdient dan is het ons aller Will Tura wel !"

Monique Vandierendonck bij Will Tura. © MV

Als fan van het eerste uur, al 45 jaar hem onafgebroken gevolgd, kan ik het niet nalaten om dit hier te sturen. Ik heb ontelbare concerten bijgewoond. Keer op keer waren er heel mooie momenten en herinneringen. Als één iemand de hemel verdient dan is het ons aller Will Tura wel !

Delen

Al heeft iedereen het wel eens moeilijk toch brengt Will Tura wat hoop, vreugde en moed

Met zijn gouden stem, zijn perfectionisme en zijn net voorkomen stal hij menig vrouwenhart. Hij haalt op het podium het onderste uit de kan, niemand doet het hem na ! Alles wat Will doet, is topklasse. Ook hij had in zijn eigen leven zijn zorgen en verdriet, maar telkens sloeg hij zich er doorheen. Vandaag de dag vult hij nog volle zalen, danst nog op het podium als een jong veulen en brengt hij nog vele van zijn mooie nummers om dan te eindigen met een staande ovatie van een dankbaar publiek. Chapeau voor ons aller Will Tura.

Een mens doen vergeten

Wat mijn herinnering betreft : natuurlijk ik heb er zoveel. Maar onlangs zag ik hem na een wondermooie concert, 't was weer echt de moeite waard geweest. "Will je was weer fantastisch ! Ook al heeft iedereen het wel eens moeilijk toch breng je ons wat hoop, vreugde en je geeft moed," zei ik hem.

Waarop hij heel vriendelijk met een warm gebaar antwoordde: "Dit is voor mij een heel mooi compliment. Daar ben ik heel blij mee en dat ik een mens kan doen vergeten, .... doet mij een groot plezier". Wel dit gebaar zal me altijd bijblijven !

Groetjes Tura fan van het eerste uur en voor altijd !

Monique Vandierendonck

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!