Alle tickets voor Lil Kleine en Boef in Oostende de deur uit

Het duo dat in geen tijd 2.750 tickets aan de man bracht. © JRO
Redactie KW

Vorige week werd de affiche aangekondigd van Chaudevents, het eerste evenement van het nieuwe evenementenbureau in Oostende onder leiding van Eros Bourgoignie en Gilles Vanmassenhove.

Op zaterdag 11 november organiseren ze een party met optredens van topartiesten Lil Klein, Boef en Ronnie Flex. Daarnaast zorgen dj Vide en Gilles zelf als gvQ voor de opvulling van de avond. Wie echter nog een ticket wil, is eraan voor de moeite. In amper zes uur gingen zaterdag alle 2.750 tickets de deur uit. Chaudevents kan dus rekenen op een vol Ostend Sea P’lace. “We hadden niet gedacht dat het zo snel zou gaan. Ware Tomorrowland toestanden waren het. Om 12 uur gaven we het startschot van onze ticketverkoop, blijkbaar zat iedereen aan de computer te wachten tot het effectieve startschot werd gegeven. In amper zes uur gebeurde wat we nooit hadden verwacht. Maar liefst alle 2.750 tickets zijn de deur uit, daarmee is ons evenement uitverkocht. Onvoorstelbaar! Het wordt een topavond. We konden tot 3.000 tickets gaan, maar we opteerden ervoor om er 250 minder te verkopen om de veiligheid te garanderen.”

Oostendenaars Gilles en Eros willen met hun evenementenbureau een nieuwe wind door het Oostendse nachtleven blazen. Daar lijken ze met hun eerste evenement in te slagen.

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier