Acteur Adrien Brody te gast op Filmfestival Oostende

Redactie KW

De Amerikaanse steracteur Adrien Brody zakt op 19 september af naar het Oostende, waar hij de avant-première van zijn jongste film ‘Third Person’ zal bijwonen.


Dat gebeurt op de slotavond van het Filmfestival Oostende, communiceert de organisatie dinsdagmiddag. Brody werd begin de 21ste eeuw wereldwijd bekend voor zijn rol in de film ‘The Pianist’ van regisseur Roman Polanski. Zijn prestaties werden bekroond met een Oscarbeeldje. Verder is Brody ook bekend uit The Grand Budapest Hotel, Predators en King Kong.

De acteur komt naar Oostende om ‘Third Person’ voor te stellen, de nieuwe film van regisseur Paul Haggis die ook al eens een Oscar in de wacht sleepte met zijn film ‘Crash’. Naast Brody spelen ook Liam Neeson, Kim Bassinger en Olivia Wilde mee in de film.

Belgische link

‘Third Person’ werd geproduceerd en gefinancierd door het Belgische filmhuis Corsan en wordt in heel België verdeeld door Belga Films. De film komt vanaf 1 oktober in de Belgische zalen. Filmfestival Oostende krijgt de avant-première. De film zal meteen ook de slotfilm zijn van FFO14.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier