20.000 man overrompelt Q-Beach House

Redactie KW

Woensdagavond trad Oscar and the Wolf op aan het Q-Beach House in Oostende voor het tweede Sunsetconcert. Dat zorgde voor een heuse volkstoeloop.

Het Q-Beach House beleeft een topzomer, niet alleen dankzij het mooie weer en het vele volk aan de kust, maar ook door de optredens die ze er opnieuw organiseren. Enkele weken geleden lokte de Nederlandse band Kensington heel wat volk en woensdagavond was Oscar and the Wolf te gast. De groep brak vorig jaar door met hits als Princes, Strange Entity en recent nog You’re mine. Leuk detail: in de clip van Strange Entity duikt ook de West-Vlaamse Lize Feryn op. Oscar and the Wolf was onlangs nog te zien op Werchter en vandaag op de Lokerse Feesten, vooraleer ze straks Europa rondtrekken. Dat ze een grote fanbase hebben, bleek in Oostende gisterenavond. Daar zakten volgens Q-Music zo’n 20.000 man af naar het strand aan het Q-Beach. Het strand stond afgeladen vol en ook vanop de dijk keken heel wat mensen mee naar het half uur durende optreden. Het succesvolste concert tot vandaag was dat van Milk Inc. in 2012, maar nu daagde er nog meer volk op.

Na het optreden van de jongens was er nog een druk bijgewoonde afterparty gepland. De hele zomer lang komen tal van artiesten langs aan het Q-Beach House. Onder meer Slongs Dievanongs, Natalia en Stan Van Samang komen nog langs. Het vorige Sunsetconcert met Nielson werd uitgesteld door een te sterke wind. De Nederlander komt nu langs op 18 augustus. Verder krijgt ook onbekend talent een podium de komende weken. (BVB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier