100 'getunede' auto's op wijkfeesten De Verloren Hoek in Brugge

29/07/17 om 21:10 - Bijgewerkt om 22:42

Een curieus beeld op de feesten van De Verloren Hoek in Brugge deze namiddag waar honderd fanaten van auto tuning hun wagens lieten bewonderen.

100 'getunede' auto's op wijkfeesten De Verloren Hoek in Brugge

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar besloten de organisatoren van de Brugse wijkfeesten om opnieuw tuningfanaten met hun sportwagens uit te nodigen. De wagens zijn uitgerust met spoilers, kleuraccenten, labels... Ze kwamen uit heel Vlaanderen en zelfs van over onze landsgrenzen. Daar kregen hun speeltjes deze namiddag heel wat bekijks.

"Vorig jaar hadden we meer auto's, maar op vraag van het stadsbestuur hebben we het aantal dit jaar beperkt tot honderd", sprak Nico Coene, kersvers voorzitter van het bestuur dat deze wijkfeesten organiseert.

De feesten lopen nog tot en met dinsdag 1 augustus. Als apotheose staat om 19 uur opnieuw een derby tussen Club en Cercle gepland, met dames uit de wijk. Aansluitend volgt nog een concert van coverband Mojo.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!