Culinair topevenement Kookeet in najaar in Brugge

Redactie KW

Van 29 tot en met 31 oktober vindt onder de noemer Kookeet een driedaags culinair topevenement plaats op de Markt. Geert Van Hecke van De Karmeliet fungeert als peter, 28 Brugse chefs nemen deel. Het gastronomisch event telt in totaal acht Michelinsterren !

Brugge investeert 50.000 euro in Kookeet. Het opzet is dat de koks van diverse Brugse toprestaurants hun vertrouwde stek eventjes verlaten om de bezoekers van het event kennis te laten maken met hun keuken. Op de Markt zal een tentendorp gebouwd worden, waar de koks hun proevertjes bereiden. In het midden van het plein wordt een centrale zone ingericht, waar de mensen kunnen samenkomen om het lekkere eten te degusteren. De toegang tot het dorp is gratis, maar er wordt gewerkt met drank- en eetbonnetjes. De kostprijs van de hapjes zal variëren tussen 3,6 en 9 euro.

(SVK)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Brugsch Handelsblad

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier