Zaakvoerder en uitbaatster van massagesalon in Sint-Andries blijven maand langer in de cel

14/06/17 om 08:41 - Bijgewerkt om 08:40

De uitbaatster en de zaakvoerder van Villa Relaxia in de Hoog-Brabantlaan in Sint-Andries zit momenteel in de cel. Bij een inval in het massagesalon bleek dat er sprake was van prostitutie in de villa. De raadkamer bevestigde de aanhouding van de bordeelhoudster.

Zaakvoerder en uitbaatster van massagesalon in Sint-Andries blijven maand langer in de cel

© Getty Images/iStockphoto

Villa Relaxia - gelegen in een pompeuze villa op de hoek van de Hoog-Brabantlaan en de Magdalenastraat in Sint-Andries - is officieel een massagesalon. In de praktijk gaat het echter om een bordeel waar verschillende dames seksuele diensten aan de klanten aanbieden. "Het ging om massages, maar daar bleef het niet bepaald bij", zegt een bron dicht bij het onderzoek met een knipoog. De politie viel een tijdje geleden binnen in de villa in het kader van een sociaalrechtelijk onderzoek. Maar de speurders vonden dus wel meer dan dat. Bij de controle bleek namelijk dat het binnen niet om een massagesalon, maar om een bordeel ging.

Maand langer in de cel

Op zich weinig verwonderlijk, want op de website doet de zaak weinig moeite om dat te verhullen. Een zestal vrouwen wordt er aangeprezen. En dat met weinig verhullende foto's en uitdagende teksten. De zaakvoerder van het salon en zijn vriendin werden eerder al opgepakt en meegenomen voor verhoor. Zij zitten momenteel in de cel. De onderzoeksrechter besliste onlangs ook om de uitbaatster aan te houden. Gisteren verschenen ze alle drie voor de raadkamer en die besliste om hen een maand langer in de cel te houden. Ze worden verdacht van mensenhandel, prostitutiemisdrijven en sociale fraude.

(TLG)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!