Zaak van cannabisboer Lagrou is nog maar eens uitgesteld

12/09/16 om 14:34 - Bijgewerkt om 14:34

Op de correctionele rechtbank van Ieper is een zaak rond cannabisboer Lagrou donderdag andermaal uitgesteld. Men wacht nog altijd op een arrest van het hof van beroep in een eerder dossier. De zaak wordt verder gezet op 24 november.

Zaak van cannabisboer Lagrou is nog maar eens uitgesteld

Het huidige dossier draait om verdwijning van in beslag genomen goederen. In juli 2014 werd vastgesteld dat Lagrou de zegels verbrak van een loods met in beslag genomen goederen en spullen op een ander adres onderbracht. Er werd onder meer een tractor verplaatst. De loods was verzegeld sinds de huiszoeking bij Lagrou in juni 2009, waarbij de gigantische cannabisplantage ontdekt werd. Ook L.L. (33) uit Zonnebeke staat mee terecht in de zaak. Hij zou op vraag van Lagrou geholpen hebben.

Het hof heeft nog altijd geen arrest geveld in het dossier van de cannabisplantage. Op basis van dat arrest zal de verdediging zijn strategie kiezen. Er wordt dus gewacht op die beslissing, vooraleer het huidig dossier kan gepleit worden.

(Belga)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!