Al drie gevallen van geweld aan Spiraalbrug in Roeselare bekend na oproep

De dertienjarige Yordi werd zwaar toegetakeld. © (Foto Facebook)
Redactie KW

Vrijdagavond werd de dertienjarige Yordi Decoudu uit Roeselare het slachtoffer van zinloos geweld. Mama Ingrid Temmerman deed een oproep voor getuigen. Door die oproep hebben nog andere slachtoffers zich gemeld.

De 13-jarige Yordi Decoudu is vrijdagavond in Roeselare aangevallen door enkele mannen. De jongen liep daarbij een hersenschudding en verwondingen aan de mond op. Zijn moeder heeft nu een oproep op Facebook geplaatst waarin ze op zoek is naar getuigen en meer info. De politie is een onderzoek begonnen.

Yordi Decoudu was vrijdagavond na een schooldag op weg naar huis, tot hij in een steegje nabij de Spiraalbrug in Roeselare werd aangevallen door enkele mannen van vreemde origine. “Ze sloegen hem twee keer. Yordi weet niet veel meer van het voorval”, vertelt mama Ingrid Temmerman.

Enkele oudere kerels brachten de jongen, die even buiten bewustzijn was, naar thuis. Zijn moeder ging onmiddellijk met hem naar de dokter. Die stelde een hersenschudding en serieuze schade aan zijn mond vast.

“Yordi heeft met niemand ruzie. We weten dan ook niet wie dit gedaan kan hebben. We hopen alvast dat die mensen gestraft worden. Mijn zoon is momenteel enorm van streek”, schrijft zijn moeder nog.

De oproep viel niet in dovemansoren, ondertussen hebben nog twee andere jongeren gemeld daar te zijn lastig gevallen. De politie onderzoekt de zaak.

Wie meer informatie heeft omtrent het voorval kan contact opnemen met de lokale politie RIHO op het nummer 051 26 26 20.

(BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier