Wielertoerist weigert uit te wijken en slaat autoraam aan diggelen

30/10/16 om 13:00 - Bijgewerkt om 13:02

Vrijdagavond kwam de wagen van een 66-jarige man uit Zedelgem onzacht in aanraking met de vuist van een onbekende wielertoerist.

Wielertoerist weigert uit te wijken en slaat autoraam aan diggelen

R.V., een man uit Zedelgem, reed vrijdagavond rond 22.00 op de Isenbaertstraat in Jabbeke in de richting van Zedelgem. Een tot nu toe onbekende wielertoerist reed geruime tijd ostentatief in het midden van de rijbaan waardoor de zestiger hem niet kan inhalen. Ook wanneer R.V. even met de grootlichten duidelijk maakt te willen passeren, weigert de wielertoerist uit te wijken.

Ter hoogte van het kruispunt met de Eernegemweg komt de wielertoerist naast R.V.'s voertuig staan en slaat de man het linkerachterraam kapot. De wielertoerist vlucht daarop weg in de richting van Zedelgem en de Hageweg. Van de agressieve fietser ontbreekt elk spoor.

(OV)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: