Welke rol speelde de kaartlegster in de moord op Kimberley?

25/09/14 om 14:37 - Bijgewerkt om 14:37

Bron: Kw

De moordzaak op de 20-jarige Kimberley Courtens neemt een vreemde wending. Familie van haar vriendje Kenny Terryn (22) - die haar wurgde en in een gracht dumpte - getuigt aan onze redactie dat de jongeman onder invloed stond van een kaartlegster uit Roeselare. Zij zou Kenny ingefluisterd hebben dat zijn liefje geheimen had voor hem.

Welke rol speelde de kaartlegster in de moord op Kimberley?

Kenny Terryn (22) uit Houthulst ontnam begin deze maand zijn vriendin en jeugdliefde Kimberley Courtens (20) uit Avelgem tijdens een ruzie in hun flat in het centrum in Hooglede het leven. Sinds een zestal maanden trokken de twee samen op. Een maand geleden namen ze hun intrek in het appartement. Dat Kenny Terryn zijn vriendin van kant maakte was voor hun families en omgeving een complete verrassing. Kenny en Kimberley waren stapelverliefd, zo heette het. Maar de jongeman kampte naar verluidt met psychische problemen en zocht zijn toevlucht onder andere bij de kaartlegster die tevens de moeder is van een ex-liefje van Kenny. De kaartlegster voorspelde hem ook dat hij weldra 14 dagen in coma zou liggen.

Lees het volledige verhaal in de lokale edities van Krant van West-Vlaanderen, beschikbaar in de krantenkiosk.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!