Vrouwen proberen make-upmateriaal te stelen op filmset in Kortrijk

Redactie KW

Tijdens de lunchpauze in Brasserie St. Medard probeerden twee vrouwen make-up materiaal te stelen van de crew van filmmaker Johan Vandewoestijne.

Dinsdag trok de crew van Johan Vandewoestijne naar Brasserie St. Medard waar voor de opnames van ‘Soul Copyright’ de eerste date tussen een oudere bestsellerauteur en een knappe literatuurstudente ingeblikt werd. De hoofdrollen worden vertolkt door Sue Ann Yeoh en Gunther Vanhuyse.

Intussen deed zich alweer een vreemd incident voor. “Rond elf uur hadden een oudere Belgische vrouw en een jongere Tjetjeense zich even verderop gezet. Op het terras van St. Medard deed Bibi intussen haar make-up en hadden we er ook lunch. Intussen zaten de twee vrouwen er nog steeds en beloerden ons. Toen we even weg waren, zagen Alicia en Pascal dat het duo al de spullen van de make-up aan het grijpen was”, vertelt producent Johan Vandewoestijne. “We mochten dat natuurlijk niet onbewaakt laten liggen hebben. Dadelijk liepen we met ons allen naar buiten. Het tweetal zei dat ze het in de vuilnisbak gevonden hadden.”

De cameraman zorgde ervoor dat ze alles teruggaven omdat de crew dreigde de politie te bellen. “Uiteindelijk hebben ze alles teruggegeven.”

(PVH/Pascal Deruyck)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier