Vrouw die vier jaar geleden dood aangetroffen werd in duinen Zeebrugge is geïdentificeerd

Redactie KW

De vrouw die op dinsdag 17 augustus 2010 dood aangetroffen werd in de duinen van Zeebrugge is geïdentificeerd. Het gaat om Milena Raycheva, een zigeunervrouw met de Bulgaarse nationaliteit, die in 1984 geboren werd in het Bulgaarse Shumen.


De vrouw kon volgens de politie met zekerheid geïdentificeerd worden op basis van DNA-vergelijking met familieleden. Uit het onderzoek dat gevoerd werd in Bulgarije is gebleken dat deze vrouw in 2006 Bulgarije heeft verlaten en naar Nederland is getrokken om er in de illegaliteit te gaan werken. Zij zou op verschillende adressen in Rotterdam hebben verbleven en dit tot in 2010. Tussendoor reisde ze af en toe terug naar haar familie in Shumen.

Het onderzoek naar de omstandigheden van de feiten wordt ondertussen verder gezet. De speurders zijn nog op zoek naar mensen die Milena Raycheva gekend hebben en meer kunnen vertellen over haar levensomstandigheden, meer bepaald in Nederland en België in 2010.

Vrouw die vier jaar geleden dood aangetroffen werd in duinen Zeebrugge is geïdentificeerd


Zo zouden de speurders graag spreken met een zekere ‘Sevie’, een vriendin van Milena. Deze ‘Sevie’ kon geïdentificeerd worden als zijnde, Sevdalina Antonova Stoyanova, geboren in 1970 en afkomstig uit Sofia. Van deze vrouw is geen verblijfplaats gekend maar ze zou mogelijk in Nederland verblijven.

Alle informatie is welkom bij de speurders op het gratis nummer 0800 30 300 of via opsporingen@politie.be.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier